[Liric]Keep Holding On –Avril Lavigne-

 

Eragon

You are not alone

together we stand

i’ll be by your side

you know i’ll take your hand

when it gets cold and it feels like the end

theres no place to go you know i wont give in

no i wont give in

Keep holding on

’cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

just stay strong

cause you know i’m here for you, i’m here for you

theres nothing you can say, nothing you can do

theres no other way when it comes to the truth

so keep holding on

cause you know we’ll make it through, we’ll make it through.

 

So far away i wish you were here

before it’s too late this could all disapear

before the doors close, and it comes to an end

but with you by my side i will fight and defend i’ll fight and defend yeah yeah.

 

Hear me when i say, when i say

i believe nothings gonna change, nothings gonna change destiny

what ever is meant to be

will work out perfectly

Buat beberapa orang lagu ini mungkin jadi lagu yang udah gak asing banget didenger ditelinga. Lagu yang jadi OST Eragon ini memang sudah cukup lawas untuk didengar sekarang sekarang, tapi tetep aja ada hal yang membuat lagu ini istimewa, setidaknya istimewa untuk saya. Bukan hanya karena aransemennya yang ditata secara apik, namun juga makna yang terkandung didalamnya. Rasanya pasti membahagiakan jika memiliki sahabat atau teman yang memang bisa “Keep Holding  On “ terus sama kita, terutama di saat saat sulit. Pertama kalinya saya merasakan melewati masa masa tersulit bersama dengan temen temen yang “Keep Holding  On” adalah ketika melakukan kunjungan industry 2009 seperti yang saya ceritakan di artikel “dibalik sebuah perjalanan”.

Lagu ini juga sering saya puter kalau jadi sedih dan kecewa, terutama kecewa pada diri saya sendiri. Rasanya tuh kita jadi gak sendirian lagi dan semangat lagi. Setidaknya bisa menemukan hal yang jadi alasan kita untuk tetap bertahan. Keren banget yang nyiptain lagu ini.

Pokoknya…temen temen.. .keep holding  on ya. Semangat ! \(^0^)/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s